Skip links

Balıkesir TMGD


Date:
29 Ocak 2018

Marmara ve egenin en büyük ticaret hacimlerinin kesişiminde, Ege ve Marmara’da kıyısı ve kesişiminde bulunan tarihi ve doğası ile gelişmekte olan ulaşım ağı ile Balıkesir gelişen ülkemizin gözde yerlerinden biridir. 4 karma 1 tane ihtisas yapmış organize sanayi bölgesi kuruluş aşamasında 3 adet organize sanayi bölgesi ve ham madde kaynaklarına ulaşımı ile kimya, maden zenginleştirme, otomotiv yedek parça ve daha bir çok alanda kendini kanıtlamış bir lojistik kentimizdir. Başta kimya sektörü olmak üzere bir çok alanda Balıkesir TMGD faaliyetini bulundurması gereken güçlü bir şehrimizdir.

Avrupa TMGD olarak bu güçlü şehrimizde güçlü kadromuz ile bu 5 sanayi bölgesini birbirine bağlayan kara yollarındaki tehlikeli maddelerin güvenliğini sağlamada önemli danışmanlık hizmetini üstlenerek yolların güvenliği bizden danışılır.

Firmamız Balıkesir TMGD ailesi işletmelere doğru ve etkili danışmanlık hizmeti sunarak taşımada oluşabilecek kusuraları gözlemleyerek gerekli önlemleri size bildirerek sorunsuz bir faaliyet gerçekleştirmenizi sağlamaktadır. Avrupa TMGD doğru adresiniz.

Standartlarınızı bizimle yükseltin.

 

Daha fazla bilgi almak, sıkça sorulan soruları okumak ve sektörleri incelemek için TMGD sayfamızı inceleyiniz.

Balıkesir TMGD