Skip links

Date:
29 Ocak 2018

Avrupa Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı ; faaliyetlerine bakanlık tarafından oluşturulan ve III.Bölgede yer alan Muğla TMGD hizmeti ile, ilimizde’de devam etmekteyiz.

Muğla ; Ege bölgesinde yer alan yaklaşık 950.000 kişilik bir nüfusa sahip , ekonomik faaliyetler bakımından çok yönlü bir ilimizdir.Fakat ağırlıklı olarak Turizm , Tarım ,Sanayi ve Ticarete dayalıdır .
Bölge ilçelerinde başlıca  turizm merkezleri  , zengin maden yatakları ,özel hastaneleri ve imalata yönelik  bir çok oluşum mevcuttur.İhracata yönelik firmalarda bünyesinde bulunduran Muğla ilimizde elbette ki Tehlikeli Madde Faaliyetleri oldukça yüksek seviyelere ulaşmıştır.Bu bağlamda bakacak olursak gerek vatandaşlarımızın gerekse işletmelerin ihtiyaçlarını doğrudan veya dolaylı şekilde karşılayan Tehlikeli Maddelerin  Taşımacılığınında  Uluslar arası anlaşmalarda yer aldığı üzere bir çok kurala göre özverili ,dikkatli bir şekilde yapılması gerekmektedir.

Misyonumuz çerçevesinde Tehlikeli Madde Taşımacılığının gerektirdiği  şartları , düzenlemeleri ve takibini Avrupa TMGD olarak üstlenmek istiyoruz. Sizlerin her durumda her şartta ihtiyaçlarınızı Muğla TMGD ile en hızlı ve pratik bir şekilde çözmek için buradayız.

Daha fazla bilgi almak, sıkça sorulan soruları okumak ve sektörleri incelemek için TMGD sayfamızı inceleyiniz.

Muğla TMGD